Skadedyrkontroll1

hvordan skadedyrfirmaer

Trygg og effektiv skadedyrkontroll

Kloakkrotte

Det å få rotter inn i boligen, er en ubehagelig opplevelse. De kan lage store ødeleggelser. Brann, vannskader og luktproblemer, i tillegg til å være skremmende. I de tilfellene man opplever rotter i hus, bør man benytte seg av professjonell skadedyrkontroll. Våre lokale teknikere har høy kompetanse og kan hjelpe deg raskt.

Ta kontakt

Kloakkrotte

Rotter i kloakkrør

Vi hører ofte om rotter som kommer inn i bolig. Veldig ofte er disse problemene relatert med kloakksystem i bolig eller rett i nærheten. Det er viktig at man raskt identifiserer problemet og får fjernet rotter som har kommet inn i boligen. Ta kontakt med skadedyrkontroll1 for en uforpliktende samtale om ditt problem. Det koster ingenting å ringe oss. Vi kan bistå med befaring for å se hva vi kan gjøre for deg.

Lever rotter i kloakk

Folk tror ofte at det er en myte at rotter lever i kloakkrør, men det er faktisk veldig vanlig at rotter beveger seg rundt i kloakkrør under bakken. Kloakkrotter som lever i avløpsrørene til bolig- og næringseiendommer kan lage store skader og er på konstant leting etter mat og steder de kan bosette seg. I dette innlegget vil vi fortelle deg hvordan du blir kvitt av rotter i kloakkrør, og hvordan stoppe rotter fra å komme inn i avløpsrørene dine i fremtiden. Forebygging er tross alt bedre enn bekjempelse.

rotte i kloakk

Hvordan vet du at du har rotter i avløpet?

Rotter som kommer inn i eiendommer via avløp øker. Vi hører historier om rotter som kommer opp fra toalettskåler, og om lyder under dusjkabinett. Rotter beveger seg i det underjordiske nettverket av avløp og kloakkrør. Rotter må hele tiden gnage og tygge på ting for å holde tennene skarpe og bygge reir, slik at tennene er skarpe nok til å gnage gjennom en vannlås i en dusj. Dersom du mistenker at rotter er kommet inn gjennom rørene i boligen din, må du få hjelp. Ta kontakt med skadedyrfirma, eller en rørlegger som kan foreta en rørinspeksjon av rørsystemet i boligen din.  De kan bruke kameraer for å oppdage om rottene har tilgang til boligen via avløpsrørene.

Rotter i toalett

Vi hører fra tid til annen om rotter som har kommet opp fra toalettskåler. Dette er ikke noe som skjer ofte, men er faktisk mulig. Vannlåsen i toalettet er ingen stor hindring for en rotte som er vannt til å bevege seg i et rørsytem. Når rotter beveger seg rudt i rørganger på denne måten vil de lete etter steder hvorde kan komme ut for å finne mat, eller finne seg en bolig.

rotte i toalett
Kloakkrotte

Hvordan kommer de seg ut fra avløpsrør

Rotter leter ette hull og åpninger i avløpsrørene. Det kan være gamle rør som ikke er blitt blendet under en renovering, eller en vannlås de ser muligheten til å gnage seg gjennom. Disse defektene er ofte vanskelig å lokalisere, men plutselig lukt og lyder avslører ofte hvor disse defektene er.

vannlås under dusj

Hvordan bli kvitt rotter i rørene

Mange tenker at rottegift er eneste måten å bli kvitt rotter på. Sannheten er at dette er en dårlig måte som faktisk ikke løser et problem.

Dersom du har problemer med rotter i kloakken bør det foretas en grundig inspeksjon , slik at åpninger eller defekter i kloakken blir avdekket. Når dette er gjort kan man med feller fange de individene som er igjenn inne i boligen.

De i tilllegg bør man instalere en rottestopper i avløpsrørene inn mot boligen. Denne gjrø slik at rotter ikke kan komme inn i rørene som går til din bolig. Da vil det ikke bli et problem igjen i fremtiden heller.

Ta kontakt

Relaterte innlegg

Scroll to Top